Průvodce obchodováním - Jak začít vydělávat

  V sérii několika článku bych Vás chtěl seznámit s obchodováním a sázením na Betfair. Já jsem se s Betfair seznámil zhruba před rokem. Začatky byly opatrné a složité, ale po několika týdnech drobných zisků a ztrát jsem začal stabilně vydělavát. Svoje výsledky prezentuju na blogu pod štítkem Moje obchodní výsledky.


Proč začít?

Obchodování na sázkové burze Betfair ma několik výhod oproti komoditnímu či finančnímu trhu. I klasické sázení nabízí daleko lepší kurzy, než ostatní sázkovky.

-  Nepotřebujete žádného brokera, obchody provádíte přímo Vy
-  Začít mužete naprosto s minimálním kapitálem, stačí doslova pár korun (několik EUR). Já doporučuji začít  s 20 EURy, dostanete totiž bonus dalších 20 od společnosti Betfair
-  Software, který používám na obchodování The Geeks Toy  je naprosto zdarma (viz. dále)

Tyto 3 faktory jsou důvodem proč si trading může vyzkoušet naprosto každý !


Jak začít?



Prostřednictvím tohoto banneru si otevřete sázkový účet na Betfair. Vložte nejlépe 20 EUR, abyste poté dostali 20 EUR bonus a můžeme začít.

Stáhněte si aplikaci na obchodování

Na sázkové burze Betfair můžete sázet klasicky přes webové stránky. Pro účely obchodování je však potřeba stáhnout si API aplikaci. Tato aplikace má spoustu detailních nastavení a nástrojů. Zároveň umožňuje rychlejší přenos dat, než webové stránky, tudíž se pro obchodování hodí více. Existuje spousty takových aplikací, některé jsou placené, některé nikoliv. Ja používám aplikaci The Geeks Toy, která představuje naprostou spičku ve svém oboru, a je dokonce zdarma.

Na webu http://www.geekstoy.com/ si tuto aplikaci stáhněte (sekce downloads) a nainstalujte podle návodu. Její používání je velice intuitivní a podle přiloženého návodu se s ní naučíte pracovat velice rychle.

Pročtěte si principy sázkové burzy přímo na stránkách Betfair

Na začatku vaší cesty obchodováním bude důležíté se seznámit s tím, jak burza funguje, proto si prostudujte tento odkaz.

No comments:

Post a Comment